Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Troy Baker θα ήθελε να επιστρέψει στο The Last of Us Part 3

*
O ηθοποιός Troy Baker έγινε ευρύτερα γνωστός στην κοινότητα των gamers από τον ρόλο του Joel στα The Last of Us και The Last of Us Part 2. Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο Comik Book, o Baker αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να υπάρξει και τρίτο παιχνίδι στη σειρά, δηλώντας την επιθυμία του να έχει ενεργή συμμετοχή.

"Ο κόσμος πάντοτε ρωτάει, θα υπάρξει ένα Last of Us Part 3; Δεν έχω ιδέα. Δεν ξέρω τίποτα. Δεν ήξερα καν ότι θα υπάρξει Part 2", εξήγησε ο ηθοποιός.


"Αν όμως ο Neil [Druckmann] έχει μια ιστορία που θέλει να αφηγηθεί, και θέλει να είμαι μέρος της με οποιονδήποτε τρόπο, είμαι εδώ, επτά ημέρες την εβδομάδα και επί δυο την Κυριακή. Θα τον ακολουθούσα οπωσδήποτε", είπε ο Baker. Με δεδομένο το ότι ο Joel δολοφονήθηκε από την Abby στο Part 2, η όποια συμμετοχή του λογικά θα έχει τη μορφή flashbacks. Εκτός αν μιλάμε για κάποιο prequel, κάτι που δεν συγκεντρώνει ιδιαίτερες πιθανότητες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*